Werkzaamheden
Strategisch overleg positionering
Deskresearch en doelgroepstudie
Merkpersoonlijkheden uitwerken
Grafisch ontwerp huisstijl
• ​​​​​​​Realisatie en implementatie huisstijl
Beschrijving
VinkVink is een online zorgverzekering waarbij je als verzekerde zoveel mogelijk zaken zelf regelt om zo kosten te besparen en te profiteren van een zo voordelig mogelijke verzekering.
VinkVink zegt: Door onze klanten de controle te geven, houden wij de prijs laag. Regel het zelf en betaal minder. Vink af wat je nodig hebt. Laat met rust waar je nooit klachten over hebt. Zo krijg je een pakket op maat. Onze Basisverzekering is super goedkoop. Meer nodig dan de basis? Vink een aanvullende verzekering aan. Zo eenvoudig.
Voor dit nieuwe merk in het zorgverzekeringslandschap heb ik een beeldmerk ontworpen dat aansluit bij de dynamiek in het mission statement. Een krachtig, stevig logo die duidelijk maakt dat je je zaken snel en goed geregeld hebt. De diagonale orientatie van het logo sluit aan bij de levensfase van de marketingdoelgroep van het merk. Jonge mensen die druk in beweging zijn met hun leven, werk, studie relaties etc. en hun zorgverzekeringszaken snel en goed geregeld willen hebben.
Back to Top