Werkzaamheden
Coördineren multidisciplinaire (pre)refinement sessies 
Stakeholder management
Data- en inzicht verzamelen
Wireframing
Visual design
Bewaking ontwikkeling, realisatie en implementatie door bouwteams
Resultaat
200.000+ GBER gebruikers
Heel jaar door zelfstandig af te sluiten
Verlaging van het aantal betalingsregelingen door betaalproblemen
Verlichting druk op service medewerkers
• ​​​​​​​Positieve reacties van testpanel met relevante testpersonen uit de doelgroep
Beschrijving
Uit eigen onderzoek blijkt dat huishoudens met een lager inkomen die veel zorg gebruiken, een hoger risico lopen om in financiële problemen te komen bij het betalen van de eigen risico afrekening aan het einde van het jaar. Dit leidt tot een toename van betalingsregelingen. Ook is het voor hen een bron van veel spanning en stress. De oplossing: voorkom nare verrassingen achteraf en laat het eigen risico gespreid betalen. Gespreid Betalen van het Eigen Risico (GBER).
GBER stelt verzekerden in staat om hun eigen risico, bovenop hun maandelijkse premie, vooruit te betalen. Dit levert dus een iets hoger maandbedrag op, maar voorkomt onaangename verrassingen en betaalproblemen aan het einde van het jaar. 
Ik heb een onderdeel voor de MijnOmgeving ontworpen waarin gebruikers zichzelf of familieleden kunnen aanmelden voor de regeling. Ook biedt de functionaliteit inzicht in de status en het verloop van hun GBER regeling.
Vanaf dit jaar is het mogelijk om zelfstandig via de MijnOmgeving GBER af te sluiten. De regeling is niet expliciet gepromoot voor de relevante doelgroep maar wel zien we zoals verwacht onder juist die demografie een grotere interesse en meer inschrijvingen. Meer dan 200.000 verzekerden maken inmiddels gebruik van de GBER regeling.
Back to Top