HUISSTIJL ONTWERP

Een huisstijl is de visuele vertaling van een belangrijk deel van je bedrijfsidentiteit. Met je huisstijl laat je zien wat jouw kernwaarden zijn en waar je voor staat. Je huisstijl is het eerste wat men ziet van je bedrijf en verdient daarom liefde en aandacht. Gustaa ontwerpt zulke huisstijlen.

Een huisstijl bestaat uit een unieke set van elementen ZOALS een logo, kleur- en vorm combinaties en lettertypen. die belichamen samen jouw unieke identiteit.

Waarom is een GOED ONTWORPEN huisstijl belangrijk?

Met een sterke huisstijl neem je vol overtuiging een duidelijk standpunt in. Een huisstijl is een krachtig statement van waar jouw organisatie voor staat. Als iemand niet precies weet wat je doet, zal hij proberen op basis van je huisstijl te besluiten of je een geschikte partij bent. Hoe beter je dus je identiteit over weet te brengen, hoe groter je slagingskans.

De meerwaarde van een professionele huisstijl en logo is groot. Je laat namelijk direct aan je potentiële klanten zien wat jou anders, uniek of beter maakt dan je concurrent. Je geeft je potentiële klant de kans om zich met je te kunnen identificeren.

In het straatbeeld zorgt een sterke, opvallende huisstijl dat je sneller wordt gezien en men zich je makkelijker herinnert. Daarom is het belangrijk zorg en aandacht te besteden aan de ontwikkeling van je huisstijl.

Een huisstijl is meer dan EEN MOOI PLAATJE

Een goede huisstijl is dan alleen een mooi logo. Hij krijgt betekenis door de kernwaarden en visie waarop de huisstijl is gebaseerd. Daarom beginnen we door eerst samen te onderzoeken welke waarden voor jou van belang zijn.

Als ondernemer weet je als geen ander wie jouw klant is en hoe die zich gedraagt. Daar zoeken we aansluiting bij. Samen onderzoeken we welke kernwaarden belangrijk zijn, niet alleen vanuit jouw perspectief, maar juist vanuit die van je klant.

Benieuwd wat Gustaa voor je kan betekenen?

Gustaa is Grafisch ontwerpbureau in Groningen. Voor opdrachtgevers in Groningen en ver daarbuiten ontwerpen we visueel aantrekkelijke websites, logo’s, huisstijlen, magazines & brochures, e-mailnieuwsbrieven en ander drukwerk. Ben je benieuwd wat Gustaa voor je kan betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Gustaa
Boterdiep 69-1
9712 LK Groningen
info@gustaa.nl