Jouw project bespreken?

Heb je een vraag of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op. Wil je een project bespreken? Wees dan zo volledig mogelijk, des te beter kunnen we je vraag beantwoorden.

Gustaa

Toe aan een frisse huisstijl of een nieuwe website?  Heb je een specifieke vraag of sta je voor een unieke uitdaging? Neem dan vandaag nog contact op voor een kennismaking en een kop koffie.

Gustaa zit in de Pijp. Een verzamelpand dat uit de voegen barst van creatievelingen, techneuten en marketingmensen. Omringt dus door creatieve professionals die ik voor je in kan zetten wanneer de situatie daar om vraagt.

Gegevens

Boterdiep 69-1
9712 LK Groningen
info@gustaa.nl

KVK: 71944567
BTW: NL102348005B02
IBAN: NL34 KNAB 0257 4713 40

Als ik dingen uitbesteed wil ik er zelf niet teveel werk van hebben. Als ik Marc iets laat doen kan ik er op vertrouwen dat het idee doordacht is en technisch goed in elkaar zit. Los van persoonlijke voorkeur hoef ik eigenlijk niets te wijzigen. Het ontwerp is meestal al behoorlijk ‘raak’. Het concept ís al bijna het eindproduct.

Paul Top

Vormgever, Studio Load

Ik werk met Gustaa vaak aan veel webprojecten tegelijk. Dat Marc naast bouwer ook designer is maakt het verschil. Hij snapt het. Het is prettig dat hij meedenkt, snel en proactief werkt. Door onze gedeelde communicatie achtergrond hebben we aan een half woord genoeg.

Remmelt Brink

Brand designer

Niks is zo jammer als een mooie boodschap op een website die niet lekker werkt. Ik had slechte ervaringen met webdesigners die alleen volgens een vast riedeltje willen werken en niet meedenken. Sinds ik Marc van Gustaa ken kan ik klanten een frisse, logische website aanbieden.

Hans Schrijer

Tekstschrijver, Bureau Zeef